RO Study
👤
Luys
Luys
19-09-2017
Limba română
a fost răspuns
trece verbul ridicau la toate modurile nepersonale
Răspuns :
Papapius99
Papapius99
19-09-2017
Modul infinitiv: a trece
Supin: de trecut
Gerunziu: trecand
Participiu: trecut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Figurile De Stil Din Poezia "Plumb" De George Bacovia Si Explicati Lor
Imi Spuneti, Va Rog, Ce Moduri De Expunere Intalnim Intr-o Opera Dramatica (pe Langa Dialog Si Monoilog)????
Ajutati-ma Va Rog Mult! Am Nevoie De Un Text Coerent In 15 Rindurie Pe Tema "Amintirile Din Vacante Sunt Cele Mai Frumoase Amintiri!"
Raspunsul De La 3.5cm+72mm 46mm+4.4cm 0.5cm+85mm 27mm+8cm 56mm+3.4cm 3.3cm+57mm 1.2cm+20mm+5.8cm 35mm+3.5cm+37mm 4.3cm+12mm+5.2cm Va Rog Rapid
Pretul Unui Kilogram De Scrumbei Afumata Este Egala Cu 31 Lei( Tva De 24% Inclus). Daca TVA-ul Scade De La 24% La 9%, Atunci Cu Cat La Suta Va Scadea Pretul Scr
Impartiti Nr 106 In Parti Direct Proportionale Cu Nr.0,(3); 2 Si 1,2. Va Rooooog!!!!
. Determinati Numerele Intregi X Pentru Care Fractia 6 Supra 2x-1 Este Nr.intreg.
Alcatuiti In Scris O Povestire In Care Sa Apara Adverbele : Niciodata,odata,oricat,orisiunde,cateodata
Imi Puteti Traduce Acest Text In Franceza? In Opinia Mea, Alegerea Unui Model In Viata Are Un Rol Critic Asupra Formarii Unei Persoane Ca Parte A Societatii. In
Alcatuiti O Propoziţie Cu Schema: S+A+A+P+C+A/substantiv+adjectiv+adjectiv+verb+substantiv+adjectiv