RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-09-2017
Matematică
a fost răspuns
afla nr cu 5 mai mare decât :32,43,81,94
Răspuns :
Lupescul98
Lupescul98
19-09-2017
32 + 5 = 37
43 + 5 = 48
81 + 5 = 86
94 + 5 = 99
Sper că te-am ajutat! Baftă!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Poate Ajuta?
(Din Nou Pentru Tema De Vacanta)Am Nevoie De Minim Patru Trasaturi De Caracter Pentru Personajele Din,, Câinele Și Magaraul". DIN NOU. DAU COROANA!
Andrei A Rezolvat 45 De Probleme.Pentru Fiecare Problema Bine Rezolvata Si A Acordat 3 Puncte.Pentru Fiecare Problema Gresita Si A Scazut 5 Puncte.La Final A Ob
Ce Este Un Radical?.
Fie E(x)=(1+4x)^2+(3x-2)^2-(25x-4)^2-(3-x)*(3+x). A) Arătați Ca E(x) =x^2+2x-3. B) Determinați Suma Nr Reale A Și B Stiind Ca E(x) =(x +a) *(x-b), Pentru Orice
Pinocchio Și Tatăl Său Au Împreună 45 De Ani. Ce Vârstă Are Fiecare, Dacă Vârstatatălui Este De 4 Ori Mai Mare?
Redacteaza Un Eseu De Minim 400 De Cuvinte In Care Sa Prezinti Particularitati Ale Unui Roman A Experientei Studiate
Am Avut Ca Cerinta Sa Scriu O Frazaa Din Doua Propozitii Cu Subordonata Predicativa Prin Adverbul Relativ Unde....Si Eu Am Scris Asa '' El O Sa Mearga Unde Vrea
Daţi Câte Două Exemple De Cuvinte Sau Grupuri De Cuvinte Care Conţin Silabe Alcătuite Din: A) Două Cuvinte; B) Un Cuvânt Întreg Şi Începutul Altui Cuvânt; C) Un
Ajutor!!!.............