RO Study
👤
Mihaela372mia
Mihaela372mia
19-09-2017
Matematică
a fost răspuns
predecesorul lui 26380,succesorul
Răspuns :
Pufulete26
Pufulete26
19-09-2017
predecesorul 26379 iar succesorul 26381
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Un Magazin S-au Adus 6 Ladite Cu Cirese.In Unele Ladite Incap 5kg De Cirese,iar In Altele Doar 3kg.Stiind Ca In Toate Laditelesunt22 De Kg De Cirese,afla Cat
Restul Unei Împărțiri Este 85, Iar Împărțitorul Este Un Nr Impar Scris Cu Doua Cifre. Care Poate Fi Împărțitorului??
Sa Imi Spuneti Si Mie Ce Versuri Dintre Cele 2,sugereaza Atitudinea Ironica A Poetului. Nu Stiu Pe Care Sa O Aleg Sa Fie Corecta: 1.Multumesc,nu-mi Raspundeti.
Alcatuieste Trei Enunţuri În Care Cuvântul Grav Să Aibă Sensuri Diferite.
Daca La Un Numar Adunam Jumatatea Sa, Sfertul Sau, Optimea Sa Si 4, Obtinem 34. Aflati Numarul
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Vreau O Propozitie La Prezent Simplu Si La Prezent Continuu In Engleza
A) Daca B+c=15 Si A= -20 , Calculati Ab+ac ; b) Daca B-c=23 Si A = -11 ,calculati Ab-ac.
Complete The Conversation With Was,wasn't,were Or Weren't a)Where Were You Last Night? I Phoned You But You ... At Home. b)I... Out With Friends. We ... At The
3 Evenimente Din Istoria Frantei..URGENT!!!
Bunica Ii Spune La Culcare Nepoatei Un Basm. Indenti ficati Felul Predicatelor Din Povestea Bunicii. A Fost Candva O Inparateasa. Ea Era Frumoasa, Dar Rea. Intr