RO Study
👤
Frumusikata
Frumusikata
16-12-2014
Limba română
a fost răspuns
Ce înseamna hiat !! Urgent please!!
Răspuns :
Flturemare
Flturemare
16-12-2014
hiat inseamna un grup de sunete care este alcatuit din doua vocale una langa alta in silabe diferite . exemplu: i -de-e , a - le -e
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Stilurile De Formatare A Tabelelor ? Cum Sa Intru In Meniul Ce Imi Da Toate Stilurile Acestea In Microsoft Word 2007 ?
Spunetimi un mic eseu Cu denumirea : " O calatorie Pe marte "
Cum Se Calculeaza (√3-√10) √3 – (√3 - √10) √10
Doi Copii Merg La Librarie Cu O Bancnota De 100 Lei. Ei Cumpara Cate Un Caiet Si Primesc Ca Rest O Suma Care Reprezinta Doua Treimi Din Costul Unui caiet Si In
1) Sa Se Arate Ca In Orice Triunghi ABC Exista Relatia : A · sin ( [tex]\frac{B - C}{2} [/tex] ) = (b - c) · Cos [tex] \frac{A}{2} [/tex]2) Sa Se Arate Ca In Or
Pentru Premierea Castigatorilor Unui Concurs, Sunt Necesare 325 De Cărţi. Sau Cumpărat 65 De Cărţi cu Povesti Si 143 de Cărţi Cu Poezii.
Puteti Sa Imi Dati Un Sfarsit Pentru O Compunere Cu Tema Pastele ? E Urgent !!!
Buna!trebuie Sa Fac O Fraza In Care Sa Am o Propozitie Subordonata Completiva Indirecta Ce Are Ca Termen Regent Un Adjectiv!
Cu Cat Trebuie Sa Se Scurteze Lungimea Unui Dreptunghi Cu Perimetrul De 102 Cm,pentru A Se Obtine Un Patrat Cu Perimetrul De 64 Cm ?
Împărtind Un Număr La Alt Număr Se Obtine Cătul 2 Si Restul 3 .Adunînd 15 La Numărul Mai Mare Și Scazînd 2 Din Numărul Mai Mic Atunci El Devine De 13 Ori Mai Mi