RO Study
👤
Eu15783
Eu15783
18-09-2017
Limba română
a fost răspuns
Aceasta este o compunere imaginativa??
Răspuns :
LunaValenteSoyLuna
LunaValenteSoyLuna
18-09-2017
Nu chiar...
Compunerea imaginativa trebuie sa fie cu zane .etc..
Deci nu este compubere imaginativa este narativa sa zicem
Baftă! Daca mai ai nevoie de ceva intreaba mă sau daca vr mai multe detalii scrie in comentariu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate O Propozitie Cu Expresiile :vesela Natura,orizontul Auriu, June Flori,roua Diminetii
Să Se Descompună X La A Doua Minus 9 X Plus 20
Sa Se Determine M Apartine R Astfel Încât Minimul Funcției F:R----> R, F(x)=x Pătrat+mx+2 Sa Fie Egal Cu -2
Afla Numerele Naturale X Pentru Care Fractia 8 Supra 2x Este A)supraunitara.b)echiunitara.c)subunitara Cu Numaratorul Mai Mic Decat 13
#2938 Albina Cerința Într-un Stup, Pe Un Fagure De Miere Infinit, Trăiește O Albină Foarte Harnică. Fagurele Este Alcătuit Din Celule Hexagonale, Fiecare Celulă
Va Rooog Ajutați-mă!!! Dau Coroana!!!!
Imi Trebuie Mai Multe Mâncăruri ,băuturi ,ingrediente, Ustensile De Bucătărie În Limba Engleză. As Vrea Sa Fie Și Traduse! Mulțumesc!
Din Numărul Total De Flori Pe Care Le A Primit Mama De Ziua Ei 3 Supra 9 Sunt Lalele 3 Supra 9 Sunt Zambile Iar Restul Sunt Narcise Află Și Scrie Sub Formă De
Analizează Subiectele Şi Predicatele Din Propoziţiile Următoare, După Model:Copiii Se Certau Din Cauza Banilor.copiii = Subiect Exprimat Prin Substantiv Comun,
Află Lungimea Laturii Unui Parc În Formă De Romb Care Are Perimetrul De 27 772 M