👤
Vica35
a fost răspuns

ajutatimă varog frumos am nevoe de un dialog la telefon intre două persoane in departate

Răspuns :

Bby50
Mihai-Hei Cristi,ma auzi?                                                                                     Cristi-Da te aud,ce mai faci?                                                                               Mihai-Bine,imi faceam temele la romana si m-am gandit sa te sun sa vad ce mai faci.                                                                                                                Cristi-Aha...si eu imi faceam temele dar la mate.                                                 Mihai-Aha.Si cum merge?                                                                           Cristi-Merge destul de bine...e ok                                                       Mihai-Bravo! Atunci te las sa continui.Vorbim altadata.                                      Cristi-Ok.Pa pa                                                                                                Mihai-Paa                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Sper ca te-am ajutat!...Coroana?