RO Study
👤
AlexGgFTW
AlexGgFTW
18-09-2017
Geografie
a fost răspuns
tipuri de catastrofe naturale
Răspuns :
Lasaiandreea
Lasaiandreea
18-09-2017
Catastrofe naturale pot fi: cutremur, inundatii, tornade, alunecari de teren, vijelii etc.
Answer Link
AdrianS3lqru
AdrianS3lqru
18-09-2017
Cutremur,inundatii,tornade.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compune O Problema Si Apoi Rezolvo Dupa Desenul Urmator: |--------|
Alcatuieste Un Enunt In Care Sa Folosesti O Locutiune/expresie Care Sa Contine Cuvantul Apa
Am De Facut O Scurta Naratiune In Care Sa Prezint O Intamplare intr-o Librarie.Ajutor?
Vreau Sa Mi Dati Niste Exercitii Cu Inmultirea,impartirea,adunarea Si Scaderea Numerelor Intregi pentru Clasa A VI a, Pentru O Lucrare De Control Pe Care O Dau
Cine Imi Spune Si Mie Cateva Sinonime Pt Urm Locutiuni Adjectivale Cel Din Urma, Tot Unul Si Unul. De Isprava
. Se Considera Funcția F:R→f(x)=-2x+3 a) Reprezentați Grafic Funcția F În Sistemul De Coordonare XOy.b) Determinați Numărul Real A Pentru Care Punctul A(a, -a)
Aflati Un Numar Daca Suma Dintre Triplul Acestuia Si 1,23 Este Egala Cu 7,02
O Compunere Dupa Proverbul Buturuga Mica Rastoarna Carul Mare
Exercitiu De 50 De Puncte!!! (Daca As Avea Mai Multe Pe Toate Le-as Pune)AM MARE NEVOIE DE UN ESEU LA TEMA: Literatura Este O Lume A Limbajului Artistic.Va Rog
Să Se Determine Numarul Natural A Pentru Care Numerele A, 1 A + Şi A +2 Sunt Lungimile Laturilor unui Triunghi Obtuzunghic.Cum Se Rezolva Acest Exercitiu?