RO Study
👤
Zamfivlad1
Zamfivlad1
18-09-2017
Matematică
a fost răspuns
Dublati câtul nr 28 si 4
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
18-09-2017
(28:4)x2=7x2=14
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Answer Link
CotoranuAlexia
CotoranuAlexia
18-09-2017
(28:4)×2=14
Sunt sigură că este bine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Valoare Morfologica Mai Poate Avea Dar Inafara De Conjunctie,, In Structura:"avand Aceeasi Masa, Dar Proprietati Opuse"ce Valoare Are?
O Compunere Cu Titlul O Vacanta De Vis Va Rog Sa Ma Ajutati Primul Care Ma Ajuta Este Cel Mai Tare!!!!!
Va Rog Am De Facut Un Proiect Dar Nu Prea Stiu Engleza ... . Trebuie Sa Scriu Despre Noul Meu Look. Va Rog Ajutati-ma :)
In Acest Moment Varsta Tatalui Este De Trei Ori Mai Mare Decat Varsta Fiului Sau.Peste 12 Ani Tatal Va Fi De 2 Ori Mai In Varsta Ca Fiul Sau. Aflati Varsta Fiul
Rezolvati In Multimea Numerelor Reale Ecuatia Log7 (x La Puterea 2+8)=log7 (6x)
Imi Puteti Traduce Ce Este Pe Acest Pdf Atasat? Nu Inteleg Mare Parte.Multumesc Anticipat!
Prezinta In 3-5 Randuri,semnificatia Versurilor : " Dinlauntru Spre Alt Inlauntru E Drumul,/singurul Drum Al Toamnei[...] "
Ce Valoare Morfologica Mai Poate Avea Dar Inafara De Conjunctie,, In Structura:"avand Aceeasi Masa, Dar Proprietati Opuse"ce Valoare Are?
Cine Se Pricepe La Fraceza? :D Exercitiul Este :"realisez Un Dossier Avec Les Fiches Des Regions De Votre Pays Selon Le Modele De Gauche" De Unde Putem Alege
Calculati Perimetrul Dreptunghiului ABCD , Daca AD=2AB Si BD= Radical 5