RO Study
👤
Alexutu01
Alexutu01
18-09-2017
Matematică
a fost răspuns
cum calculam (1/4)^-2
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-09-2017
Am atasat mai jos rezolvarea:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Scrie, Din Secvența Următoare, Două Verbe Aflate La Timpuri Diferite, Pe Care Le Vei Preciza: „Privirea Îi Urcă Pe Picioarele Încălțate Cu Pantofii Aceia Pân
Explică În 50-70 De Cuvinte Semnificația Titlului Textului “ Fericirea” De Zaharia Stanciu REPDE VA ROG DAU ȘI COROANĂ
1/68 Care Dintre Elementele F, K, Ca, O, Ne, Li Fac Parte Din Perioada A 2-a?Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați La Acest Exercițiu! Mulțumesc Anticipat!
Ana Are 4 Mere Cate Mere Are Ana?
5 Ce Forme Pronominale Se Utilizează În Situațiile De Comunicare Ce Urmează - Ale Pronu- Melui Personal (persoana A II-a, A III-a) Sau Ale Pronumelui Personal D
Realizati Un Dialog De 10-12 Replici In Total In Care Sa Convingeti Un Coleg Sa Participe La O Activitate Sportiva (fotbal, Basket, Karate Etc.) În Engleză Am N
Identificați Substanțele Organice Din Schema De Reacții De Mai Jos Și Scrieți Ecuațiile Reacțiilor Chimice
Rezolvați In R Ecuațiile Exponențiale:
18. Completeaza Spatiile Punctate Cu Adjective Pronominale De Intarire Tinand Cont De Genul Numarul Si Cazul Cuvantului Determinat. Fulgul, Copiii,haina, Ele,ma
Transcriere Adjectivul Din Primul Enunț Al Textului. Pentru Fiecare, Scrie Adjectiful Cu Sens Opus