RO Study
👤
Fhkcsvuhvzr
Fhkcsvuhvzr
17-09-2017
Matematică
a fost răspuns
x²=2+2√7 rezolvare va rog
Răspuns :
Albatran
Albatran
17-09-2017
x=+-√(2+√7) si radicalul dublu nu poate fi descompus in suma de radicali simpli, pt ca 2²<4*7=28
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Puteți Ajuta Va Roggg E Urgent E Foarte Urgent Past Perfect Past Simple Și Past Continuous
20 SI 21 !!VA ROG AM NEVOIE URGENT ACUM!! DAU COROANA CINE IMI RASPUNDE REPEDE!!
De Ce Lumea E Asa De Rea
Dacă Elevii Unei Clase Se Așează Câte 2 În Banca, Atunci O Banca Este Libera. Pentru A Se Fotografia Cu Diriginta, Se Așează Cu Toții Câte Trei Într-o Banca. Au
Am Nevoie De Ajutor La Aceste 2 Exerciti, 4 Si 5. De La 4 De La F Pana La I, Si La 5 De La A Pana La E La 4: Ttebuie Sa Pun Numere Naturale In Casutele Libere C
Se. Estimează. Că. Timpul. Total. În. Care. O. Ciocănitoare. Bate. Într-o. Zi. În. Copaci. Este. De. 10 Minute. Într-un Minut. Aceast
[(72×3-X) :2+2×124] :4=79Termen Necunoscut
Se Da Sirul 1,3,7,15,31,62... .Aratati Ca, Daca N Este Termenul De Pe Locul 210 Al Sirului , Atunci N + 1 Este Cub Perfect.
(5). Unde A Ajuns Picatura De Apă De Pe Firul De Iarbă A) Pe Pământ ;b) În Vazduh ;c) Pe Tulpină;d) Într-o Balta.Acesta E Textul.Dau Coroana Daca Il Faceti In 1
Va Rog Repede !!!!!!!!