RO Study
👤
Lizaporcereanu
Lizaporcereanu
16-12-2014
Matematică
a fost răspuns
Trei pe cinci din treizeci
Răspuns :
Codrin
Codrin
16-12-2014
3/5 *30= 90/5=18 cu placere!
Answer Link
Lorcik
Lorcik
16-12-2014
unu pe optspresece daca nu ma gresesc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
SUMA A DOUA NR. ESTE 47 DACA IMPARTIM NR.MARE LA NR. MIC OBTINEM CATUL 6 SI RESTUL 5.AFLA NR.
Pentru A Confecționa 12 Uniforme Fete 20 Uniforme Băieți, S-au Folosit 84 M Stofă.Pentru 6 Unforme Fete Se Folosește Tot Atâta Material Cât Pentru 4 Uniforme Bă
Transforma In cealalta Scara De Temperaturi Urmatoarele Intervalele De Temperaturi :a) Δt = 32°Cb)ΔT = 44 K .
Adaugati Cate Un Epitet Metaforic Urmatoarelor Substantive : lună, Râu , Băiat , Fată ....va Rog :o3
Functia Sintactica si Cazul Pentru Pronumele Personale Din Textul <<Eu Nu-l Pot Admira Indestul,pe Cand Mama Il Scuipa Sa Nu-l Deoache , Si Imi Zice:
Am Nevoie De O Compunere Care Sa Aiba Titlul Primavara Si Sa Contina Numeraale. Ma Puteti Ajuta?
Vreau Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Sa Fac O Conpunere Cu Maxim Cincisprezece Enunturi In Care Sa Folosec Verbele : Au Hotarit,infloresc,vor Culege,este,ia,luam,inpe
Am Nevoie De O Compunere cu 2 Sau Mai Multe Personaje ,care Sa Fie Naratiune,descriere Si Dialog.
Alcatuieste Propozitii In Care Verbele Date Sa Fie Folosite Conform Indicatiilor Din Paranteaza:a Asculta (infintiv,nume Predicati).........................a Ci
Pentru Prima Zi A Concursului, S-au Înscris 25 Copii La Șah, 39 La Sudoku, 15 Elevi Participă La Ambele Probe, Iar Trei Elevi N-au Venit.Câți Elevi S-au Înscris