RO Study
👤
Liviavisan
Liviavisan
17-09-2017
Matematică
a fost răspuns
sens omonim pentru galben, coroana
Răspuns :
Mihaiimbrisca
Mihaiimbrisca
17-09-2017
omonim pentru galben este orange
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati In Multimea Numerelor Naturale Inecuatiile:a) X-1,37<5,3; b) X+2,47<_5,3(linia Aia Este Dedesupt.); C) X-2,37<_5,29.
Punctul Colminant La Balta Alba De Vasile Alecsandi??imi Puteti Spune?
Constuiti Cate 5 Enunturi Cu Epitete Metaforice
Calculati Perimetrul Si Aria Unui Patrat Stiind Ca Diagonala Sa Are Lungimea De 18 Cmraspunsul Este 36√2cm,164 Cm²
Scrieti Un Exercitiu In Care Numarul 16 Sa Fie; A]catul A Doua Numere ; B] Produsul A Doua Numere
Cine Stie Cum Se Calculeaza Marimile Direct Proportionale,va Rog Dati-mi Raspunsuri Corecte?!?!?!?
URGENT! Am La Cultura Civica Sa Analizez Experienta scolara De Pana Acum Si Sa Aleg Cate Un Exemplu Pentru Fiecare Dintre Cele 3 Formel Ale Dreptatii :Drept
Va Rog Sa Ma Ajutati;scrie In 2-3 Randuri O Stire Despe O Creatura Mai Putin Obisnuita.ofera Toate Informatiile Necesare Raspunzand La Intreb Cine ? Ce? Cand? C
Aflati Aria Laterala A Unei Prisme Patrulatere Regulate Cu Diagonala Bazei De 8 Cm Si Inaltimea De 4√2 Cm.
Va Rog Sa Ma Ajutati;scrie In 2-3 Randuri O Stire Despe O Creatura Mai Putin Obisnuita.ofera Toate Informatiile Necesare Raspunzand La Intreb Cine ? Ce? Cand? C