RO Study
👤
Pedalaaa
Pedalaaa
17-09-2017
Matematică
a fost răspuns
calculatii va roggggg
Răspuns :
Аноним
Аноним
21-09-2017
3-3-3=7. 7-5=2 2•9=18
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compunere Despre Primăvară 15 Sau 10 Rânduri. Coroana Mulțumesc Stele Veți Primi Iar Dacă Îmi Va Plăcea Mult Mă Voi Abona
Buna...ma Puteti Ajuta?! Va Roog !! Scrieti Sub Fiecare Punct (A B C D E F G M N P) De Pe Axa Numerelor Coordonata Acestuia . Dau Coroana Celui Care Spune Cel M
Va Rog Mult Ajutatima scrieti Ecuatiile Reactiilor Chimie Ecuatia Moleculara ,ecuatia Ionica Completa ,ecuatia Ionica Redusa H2SO4 Si Zn Va Rog Foarte Frumos
(a,b)=15 a+b=240 a=? b=?
O Invitati La Ziua Mea In Engleză
Puteţi Sa Ma Ajutaţi!
Ne Imaginam Ca Suntem Intro Lume Fantastică A Cărților Cu Titlul Călător In Lumea Cărților Si Noi Suntem Calatorii De 15-20 Randuri Dau Coroana Dar Va Rog Reped
Treimea Unui Numar Este Egala Cu Patrimea Altui Numar. Suma Lor Este63.Afla Numerele.
18% Din Elevii Unei Scoli Sunt In Cls A 8 A, Iar 90% Dintre Acestia Au Promovat Examenul De Capacitate.Stiind Ca243 De Elevi Au Promovat Examenul De Capacitate
La O Reprezentatie De Circ S-au Vandut 195 De Bilete Pentru Adulti,a 28 De Lei Biletul Si 245 De Bilete Pentru Copii,a 15 Lei Biletul. Cati Lei S-au Incasat Pen