RO Study
👤
Maro25
Maro25
17-09-2017
Matematică
a fost răspuns
aflati nr necunoscut 93+379-c=206
Răspuns :
Ursidoggysan
Ursidoggysan
17-09-2017
93+379-c=206
472-c=206
c=472-206
c=266
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizează Textul Lecţiei Şi Argumentează Impor-tanța Păstrării Tradiţiilor In Viata Cotidiană.va Rogggggggggg
Selectati 2 Fraze Care Sa Contina Subordonate Circumstantiale De Timp Dintr-un Text , Numind Autorul. Analizati Sintactic Predicatele Si Delimitati Propozitile,
Redă Prin Cuvinte Proprii Sensul Termenilor Istorici: Davă, Comați, Tarabostes, Pileați;
Compară Educația Din Epoca Modernă Cu Cea De Azi. Analizează Câteva Succese Și Probleme. Dau Coronita!!
Se Dau Substanțe Ce Conțin Carbon: CO, Na2CO3, CH4, C2H5OH, CO2, CH3COOH. Se Cere: b) Argumentați Apartenența Substanțelor La Un Grup Sau Altul (organice Sau An
Caracterizează O Problemă A Comunității Locale După Structura: Problema: 2 Cauze: 1 Soluție: 1 Beneficiu:
Ex6 Pls Explicație Pas Cu Pas Dau Coroană Urgent
Cerințe :Identifică Predicatele Delimitează Propozițiile, Elementele De Legătură Realizeaza Schema Frazei. ”Vazând Eu Ca Mi-am Aprins Paie-n Cap Cu Asta, Am Și
Va Rog Ajutațimă!!!!!!!!
Încercuiește Litera A Dacă Afirmaţia Este Adevărată Și Litera F Dacă Afirmaţia Este Falsă:1)În Substanţa KF Legătura Este Ionică2)În Molecula N2 Este Legătură T