RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-09-2017
Engleza
a fost răspuns
traduceți va rog mult
Răspuns :
Buggedlucas
Buggedlucas
17-09-2017
Traducerea e asta : Hóng méi-
Roșul nu a făcut-o. sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Taran Are Un Teren De Forma Dreptunghiulara Cu Perimetrul De 288 M Si Lungimea Cu 18 M Mai Mare Decat Dublul Latimii.cumpara Un Teren Alaturat Cu Latimea Ega
Cu Ajutorul A2 Baterii A Si B Si A Doua Becuri 1 Si2 Sau Realizat Montajele Reprezentante In Figura. P.S(nu Am Desenul Dar Sunt Doua Baterii Rosii AA,fiecare Ar
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine ? Verisoara Mea Nu Stie Sa Faca Acest Exercitiu Si Am Ajutat-o Dar Nu Ma Crede Ca E Bine Deci : 985043-46782+7693x5476= ? Ajutooor!!!
Cu Ce Scop S A Folosit Ultima Virgula In Versul: Cata Tinta,lung La Mine,parasind Nasipul Cald
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvintele " Ma " , " Te ", "ne " , " Va " Sa Fie Complemente.
Cum Se Scrie Corect? Creiez Sau Creez
Un Fermier Sorteaza Legumele Produse In : 60 Kg De Legume De Calitatea Intai Si 40 Kg De Legume De Calitatea De Doua . Pretul Legumelor Pe Piata Este De 4,60 Le
1. Numele Plantei : ( Trifoi Si Planta Tutun ) 2. Tipul Plantei : 3. Radacina : 4. Tulpina : 5. Frunza: 6. Floare: 7. Fruct: 8. Samanta: 9. Importanta: 10. Pla
1+2= 4+6-8-9-0-7-6+7668
Am Nevoi De O Propozitie In Care Sa Spun Ce O Sa Ma Fac cand Voi Fi mare In Franceza