RO Study
👤
Boncanila
Boncanila
17-09-2017
Matematică
a fost răspuns
-10 este solutie a ecuatiei 3x-a=28
Răspuns :
Renatemambouko
Renatemambouko
17-09-2017
3x-a=28
x=-10
3×(-10)-a=28
-30-a=28
a=-30-28
a=-58
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Triunghiul Dreptunghic GDF, Avand Ipotenuza DF, Se Cunosc GD=9CM GF=40. Calculati Lungimea Inaltimii Din Varful Unghiului Drept. Va Rogg Urgent!
Cuvântul „dramatic" Este Corect Utilizat În Enunțul: a) Cursul Expediției S-a Modificat Dramatic Din Cauza Vremii. b) Vremea Se Va Îmbunătăți Dramatic În Următo
Ajutați Ma Va Rog! E Cu Present Simple Și Present Continuous! Mai Departe Nu Sunt Sigură! Dau !
La Latitudinea De 45°, Acceleraţia Gravitaţională Are Legea De Variaţie Cu Altitudinea Z: G = A − Bz, Cu A = 9,807 M/s2 Şi B = 3,4·10−6 M−1. Să Se Calculeze La
Va Rog Ajutati-ma! Mai Am Nevoie Urgent De Un Cuvânt, Eu Am Găsit Doar CĂȚELUȘĂ, FÂNTÂNĂ, CUPTOR, LUNA, BABE, BEȚE.dau Coroană Cine Găsește Ultimul Cuvânt
Va Rog , Ma Ajuta Cineva Cu Subpunctul B) Am Nevoie Urgent
Repede Va Rog Dau Coroană ♥️
6.Pe O Dreapta A Se Iau Punctele M,O,N In Aceasta Ordine , Astefl Incat MO=7,5 Cm Si MN=15cm . Justificati Ca M Si N Sunt Simetrice Fata De O.
129. Fie Un Pătrat ABCD. Să Se Găsească Pe Laturile Acestui Pătrat Patru Puncte Care Să Determine Un Alt Pătrat A Cărui Arie Să Fie Egală Cu Jumătate Din Aria P
1 Ana Are În Pușculiță 18 Lei. Își Numără Banii Încă O Dată Și Observă Că Numărul Bancnotelor De 1 Leu Este Egal Cu Numărul Bancnotelor De 5lei Câte Bancnote D