RO Study
👤
Georgiiiii1
Georgiiiii1
17-09-2017
Istorie
a fost răspuns
explica semnificatia inocentii mei colegi
Răspuns :
Dely24
Dely24
17-09-2017
inocentii mei colegi=cuminti,nu au facut nimic colegii mei,ingerasi,nu au nici.o vina.
SPER CA TE.AM AJUTAT!!
Answer Link
Iuli666
Iuli666
17-09-2017
nu au nicio vina,cuminți,ascultatori,care nu fac niciun rau.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Pătratul ABCD, Iar În Exterior Se află Triunghiurile Dreptunghice Isoscele ADM Şi CDN, Unde AMD= = 90° Şi CND = 90°. a)
7. Indică Partea De Vorbire Corespunzătoare Fiecărui Cuvânt Din Secvenţa: Cum Marea Mare/este Mare/cu Ape Veșnic Vălurând. .
Calculați Aria Dreptunghiului Cu Dimensiunile a)(√7+4) Cm Şi (4-√7) Cm; Urgenttt
Identifică În Baza Textului Alăturat Evenimentul Descris Și Trei Consecințe Ale Acestuia Evenimentul Consecinței 123
Scrie Un Algoritm În Blockly Sau Scratch Care, Citind O Extensie A Unui Fișier, Afișează Ce Conține Fișierul Respectiv. Alege 4 Extensii Pe Care Să Le Identific
SUNETE. CORESPONDENȚA SUNET-LITERĂ1. Indică Sunetele Din Care Sunt Alcătuite Cuvintele Subliniate Din Strofele De Mai Jos, Notând V Pentru Vocale, C Pentru Cons
Ca De Cind Nu Ne-am Vazut De Ce Sa Scris Prin Cratima?
Foare Răspunsului Corect. 1. Dintre Numerele 4, 5, 6, 12, Cel Care Are Exact Trei Divizori Naturali Este: A) 4; B) 5; C) 6; D
Alcatuieste O Compunere De 150 De Cuvinte In Care Sa Iti Imaginezi Ca Esti Ceasul Gras , Cu Scufie . Vei Povesti O Intamplare Neobisnuita Petrecuta Acasa La Cea
Va Rog Frumosrepede Dau Coroana