RO Study
👤
Vulpitza
Vulpitza
16-12-2014
Matematică
a fost răspuns
[35-4x24:3-(y+13):10]x5+18:3=11
Ajutooor!
Răspuns :
Mal
Mal
16-12-2014
Ana are 8 plicuri a cîte 9 timbre, Monica are 9 plicuri a cîte 8 timbre, cine a cumpărat mai multe timbre?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Scoala Noastra Sunt Inscrisi 390 De Elevi.Daca Ar Pleca 8 Fete Si Ar Veni 18 Baieti,atunci Am Avea Un Numar Egal De Baieti Si Fete. Cate Fete Si Cati Baieti
Scrie Sinonimul Potrivit Sensului Din Text Al Cuvintelor Locuiau , Laolalta, S-a Invoit
-2x-1,|2x-1|,5+2x?????? Astfel Sa Fie In Progresie Aritmetica ??????????
Grupeaza Urmatoarele Cuvinte Pe Doua Coloane Apartinand Vocabularului Fundamental ,resectiv Masei Vocbularului:copil,mama,cer,apa,atom,papusoi,etern,paharnic,b
În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctul A(m^2 ,m) Şi Dreapta De Ecuaţie D : X + Y + M = 0 . Să Se Determine Valorile Reale Ale Lui M Pentru Care Punctul A
Am Nevoie De O Compunere In Care Sa Imi Imaginez O Calatorie Intr-o Tara Indepartata Si Sa Prezint In 6-8 Randuri O Intamplare Care S-ar Putea Desfasura In Aces
Transformati: 21 H , 16 Min, 25 S : 5= ...h ... Min ..s
Precizeaza Ce Parti De Vorbire Sunt Cuvintele Vii In,propozitii: S-așaza Bruma Peste Vii(............) De Ce Nu-mi Vii,de Ce Nu-mi Vii?(............) Va Rog Fru
3 Exemple De Adjective Pronominale Nehotarate Va Rog...
Gasitim Va Rog Frumos Din Urmatoarea Poiezie Citeva Epitete, Comparatii, Personificari, Metafore, Repetitii, Enumeratii, Hiperbole Si Inversiuni: Usoara, Maica,