RO Study
👤
Mirna0089
Mirna0089
16-09-2017
Matematică
a fost răspuns
va rog ex h este urgentt
Răspuns :
Karina200461
Karina200461
16-09-2017
-10/7 +11/7 +(-8/7)=
=-10/7 +11/7 - 8/7=
=1/7-8/7=
=-7/7=
= -1
Sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteți Să Îmi Spuneți O Sugestie De Compunere Cu Trei Pisoi Din Subsolul Blocului Meu Si Să Aiba Trei Intamplari. Puteți???
Alcatueste Catrene In Care Sa Rimeze Adverbelea)românește/voiniceșteb)prietenește/frațeștec)frațiș/pieptiș.
Formati Prin Derivare Verbe De La Urmatoarele Interjectii:zdrang!miorlau!tranc! ham-ham!groh-groh!mac-mac!Mersi!
Cine Imi Poate Spune Niste Expresii Frumoasa Despre Iepuras ?
Aflati Doua Numere Intregi Consecutive,stiind Ca Produsul Lor Este: A)240 b)151.
Fie Triunghiul Dreptunghic ABC Cu M A Unghi Egal Cu 90 De Grade Si Inaltimea [AD]. Se Se Revolve Triunghiul ABC (sa Se Determine Laturile Si Unghiurile Necunosc
Va Rog ma Ajutati le Am Pe 8 10 11 12 Pag 159 din Pozele De Mi Jos Puteti Sa Mi Le Rezolvati Repede , Urgent
Grupati Cuvintele De Mai Jos In Baza Relatiei De Sinonime Dintre Ele : Insemnat - Neinsemnat - Semnicativ - Nesemnicativ . Continuati Fiecare Sir Cu Serii De Ec
Explicati Ce Este Gresit In Urmatoarele Enunturi: Ateneul Are Cea Mai Perfecta AcusticaIntercontinentalul Este Un Foarte Excelent Hotel Arhitectul Vilei ,,Mina
Aș Vrea Și Eu Un Comentariu La ”Călin (file De Poveste ) „ Partea A Opta , Al Doilea Tablou :3 , Dacă Mă Poate Ajuta Cineva , Mulțumesc Mult :3 !