RO Study
👤
Ochielarista
Ochielarista
16-09-2017
Limba română
a fost răspuns
Înțeles opus
Perfect=
Prudent=
Răspuns :
Maryh24052004
Maryh24052004
16-09-2017
Perfect≠imperfect
Prudent≠imprudent
Answer Link
Bybyanca1
Bybyanca1
16-09-2017
Imperfect,imprudent.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Si Eu Nevoie sa-mi Spuneti Functia Sintactica Si Valoarea Morfologica Acuvintelor Din Urm,text "Si Ce Te Priveste PE TINE ,ce S-A INTAMPLAT daca S-a Inta
A(x,y),y Se Numeste E Urgent
Un Autoturism A Parcurs Distanta De La Orasul A Pina La Orasul B Timp De 7h Si 30 Mi, In Modul Urmator: Prima Jumatate De Distanta Cu Viteza De 70 Km/h, Iar Cea
Daca X+y=5² Si X · Y=2, Aflati X²+y² Si X-y Daca X²+y²=21 Si X+y=5, Aflati X-y Si X·yDaca X-2y=0, Aflati 2x²-3xy+2y²Daca 2x=3y, Aflati 4x-6y+2 Si 2x/y -3Daca Im
Ce Sunt Ionisi Moleculele
Afla Numarul Cu 364 Mai Mare Decit Suma Dintre Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Numar Care Se Poate Forma Cu Cifrele 3, 4 , 1.
Sa Se Calculeze Sin 170 De Grade - Sin 10 Grade.
VABC-piramida Triunghiulara. Se Stie Ca VA Perpendicular Pe VB Perpendicular Pe VC Perpendicular Pe VA.si Ca VA=VB= VC=6.trebue Sa Aflu Perimetrul Bazei.apotem
LA Rasarit Pe Cer Atarna O Uriasa Perdea De Flacari. Care Sunt Adj Cu Valoare De Epitet PLZ Ajutati-ma
Realizeaza O Descriere De Natura , De 4-5 Randuri , In Care Sa Folosesti Si Adjectivele Auriu , Tainic , Tacut , Miscatoare , Posomorat , Batran Cu Valoare Stil