RO Study
👤
Yuppi
Yuppi
16-09-2017
Matematică
a fost răspuns
un mic ajutor :) macar la 1 dintre exercitii
Răspuns :
Matepentrutoti
Matepentrutoti
16-09-2017
...........................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex : 2 De Sus Și 3 De Jos . Plz . Nu Am Înțeles Nimic
1)Aflați Numerele Ab (cu Bară) Cu Proprietatea Că 2ab (cu Bară) + 4ba (cu Bară) = 150. 2)Numărul De Zerouri În Care Se Termină Produsul P=1×2×....×135 Este: 3)S
De Ce Crezi Ca Sunt Diferite Prezentarile?mentioneaza Doua Motive. Va Rog Cine Imi Scrie Cel Mai Bine Si Cel Mai Repede Dau Coroana!!!
[tex]3 {}^{5} \times 3 {}^{9} - 3 {}^{7} \times 3 {}^{7} = [/tex]Am Nevoie De Ajutor.Dau Coroană! Multumesc!
937. Se Poate Pleca De La Două Cloruri Acide, Cu Structuri Diferite, În Cazul Sintezei Prin Reactiade Acilare Friedel-Crafts A:A. P-tolil-fenilcetoneiB. Dibenzi
Bunica A Adus Celor 3 Nepoți Ai Ei 66 De Cireșe Și Este Nehotărâtă:să Le Împartă În Părți Direct Proporționale Cu Vârstele Lor Sau Sa Le Împartă În Părți Invers
Ex 14 Va Rog Mult De Tot
Which Of These Is Not A Spell From Dr. Strange? 1)The Image Of Ikkon 3)The Winds Of Watoomb 2)The Rubby Rings Of Raggador 4)The
3. În 6 Lăzi S-au Pus 162 Kg De Mure În Mod Egal. Câte Kg De Mure Au Rămas Într-o magazie În Care S-au Depozitat 96 Astfel De Lăzi, După Ce S-au Vândut 1360 Kg
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Cu Asta