RO Study
👤
Vio146
Vio146
16-09-2017
Biologie
a fost răspuns
Cum se inmulteste calul
Răspuns :
Biex
Biex
16-09-2017
Puiul unui cal este nacut prin o femela si un mascul.Spermatozoidul masculului plus ovulele femelei duc la formarea puiului.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Trapez Dreptunghic ABCD (AB || CD) Are M(<A)=m(<D)=90, M(<C)=60 Si BD ⊥ BC.Daca AB=1,2dm, calculati DC Si Lungimea Linie Mijlocii A Trapezului.
Ce Cuvant Este Aceste,e In Engleza:c_ _ _ _ _ _ _ _ _rindiciu:leguma
Formulati Fraze In Care Subordonata "cum Sa Invat" sa Fie Pe Rand : Predicativa , Atributiva ,Completiva Directa , Completiva indirecta ,subiectiva.
Cine Ma Ajuta La Imaginarea Unei Copuneri De 15 Randuri in Care Sa-mi Imaginez O Intamplare Imaginara care Ar Pputea Avea Loc In Timpul Spre Polul Nord
Alex Isi Cumpara O Bicicleta De 55 Lei. El Da Vanzatorului 17 Bancnote De 10,50 Si 100 Lei. Cate Bancnote De Fiecare Fel A Primit Vanzatorul? Mersi
Alex Isi Cumpara O Bicicleta De 55 Lei. El Da Vanzatorului 17 Bancnote De 10,50 Si 100 Lei. Cate Bancnote De Fiecare Fel A Primit Vanzatorul? Mersi
1.Precizeaza Functia Sitactica Si Cazul:a) Cine Devine Asemenea Ei U Poate Ajunge Avocat.b) Ajunsese Ca Ai Sai care Plecasera In Occident.2. Stabileste Valoare
Cat Face: (1\36-1\24) : 1\48=.....rezolvare Completa!
Un Trapez Dreptunghic ABCD (AB || CD) Are M(<A)=m(<D)=90, M(<C)=60 Si BD ⊥ BC.Daca AB=1,2dm, calculati DC Si Lungimea Linie Mijlocii A Trapezului.
Cine Poate Sa Imi Zica Si Mie Cum Raspund La Intrebari? Astazi Mi-am Facut Cont Si Nu Inteleg Cun Sa Raspund.