👤
Cojocaru18
a fost răspuns

Completează enunțurile următoare cu noțiunile potrivite:
a. .......................cuprinde: numele autorului,titlul cărții, denumirea colecției sau a seriei,editura,ilustrația de copertă;
b. .................. este persoana care a creat opera cuprinsă în volum.
c. ................... este un cuvânt sau un grup de cuvinte sau un text așezat la începutul unei lucrări pentru a indica sugestiv tema sau conținutul acesteia.
d. ...................... este o listă în care sunt indicate și corectate greșelile dintr-o carte.
e. .................................. este o listă așezată la începutul sau la sfârșitul cărții, în care sunt enumerate capitolele și subcapitolele, titlurile textelor din carte, cu indicarea paginii respective.

VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI!!!!

Răspuns :

a. Coperta cuprinde: numele autorului,titlul cărții, denumirea colecției sau a seriei,editura,ilustrația de copertă;
b. Autorul este persoana care a creat opera cuprinsă în volum.
c. Titlul este un cuvânt sau un grup de cuvinte sau un text așezat la începutul unei lucrări pentru a indica sugestiv tema sau conținutul acesteia.
d. ...................... este o listă în care sunt indicate și corectate greșelile dintr-o carte.
e. Cuprinsul este o listă așezată la începutul sau la sfârșitul cărții, în care sunt enumerate capitolele și subcapitolele, titlurile textelor din carte, cu indicarea paginii respective.
A-Coperta
B-Autorul
C-Titlu
D-..........?!Nu stiu .Îmi pare rau rau de tot!
E-cuprins

Sper ca te-@m ajutat!