RO Study
👤
Piersicaviolet
Piersicaviolet
16-09-2017
Matematică
a fost răspuns
X:2+(105-275:11):4=28
Răspuns :
Killmeh
Killmeh
16-09-2017
Sper ca te-am ajutat:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Arătați Că, Oricum Am Alege 5 Numere Naturale, Există Cel Puțin Două Care Dau Acelaşı Rest La Împărțirea La 4.
MA AJUTA CINEVA RAPID CU ECUATIA DREPTEI8. Să Se Calculeze Aria Triunghiului Echilateral ABC Ştiind Că A(-1,1)SI B(3,-2)
URGENT DAU COROANĂ!!Scrie R - Reversibil ( Poate Reveni La Starea Inițială) Sau I - Irevisibil ( Nu Mai Poate Reveni La Starea Inițială)
Am Nevoie Ajutor.Vă Dau Coroană Și 40 De Puncte.Mulțumesc Frumos.
Determinati Numărul Natural Xy (bara Sus) ; X Diferit De 0 Pentru Care Este Adevarat Egalitatea 6xy+xy7=926 Va Rog Frumos Ajutați Ma Cat De Repede Posibil
21. Completați Propozițiile: A) Câtul Dintre Numerele Întregi A Şi B, B) Dacă A - B = C⇒a= C) Dacă A: B=1⇒a=. D) Dacă A: B=-1⇒a= E) Dacă A: B=0⇒a= Ă Moduri Calc
Calculează În Două Moduri. (36 +12): 4 = (36+12): 4: =
A) Scrieti Toate Fractiile De Forma A Supra B Unde A Și B Sunt Divizori Ai Numărului 3b) Scrieti Toate Fractiile De Forma A Supra B Unde A Și B Sunt Cifre Având
Ce Este Un Personaj Eponim?.
Pe Transfăgărășan, O Pantă De 25 Km A Fost Urcată De Un Autoturism Cu Viteza De 20 Km/h, Iar La Înapoiere Panta A Fost Coborâtă Cu Viteza De 80 Km/h. Calculați: