RO Study
👤
Claudiu10RO
Claudiu10RO
16-09-2017
Matematică
a fost răspuns
radical500 + radical720-radical180
Răspuns :
Albatran
Albatran
16-09-2017
dupa descompunere, obtinem
10√5-12√5-6√5=-8√5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Fata De La Mn Din Cls Pleaca In Anglia Si Vreau Si Eu O Comp Despre Ea Niste Propz Casa Imi Dau Seama Cum Sa Fac
Menționează Valoarea Morfologică A Cuvintelor Subliniate Din Secvența: Satul Românesc Tradițional E Pe Cale De Dipariție Din Memoria Celor Care L-au Trăit... C
Care Este Intelesul Versului Ca viteazul Sin Poveste
Imi Puteti Spune Si Mie Valoare Morfologica A Cuvantului CARE ?
Gasiti Doua Numere Naturale Cu Diferenta 130, Stiind Ca Impartind Numarul Mai Mare La Triplul Numarului Mai Mic Obtinem Catul 2 Si Restul 5 . P.S. Rezolvare Co
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Secventa:"Din Fericire, "Gradina Zmeilor" Este Printre Putinele Atractii TURISTICE Ale Romaniei , Usor
Alcatuiti O Compunere Despre Sfarsitul Clasei A IV-a. Va Rog Ajutati-ma E Urgent !
Redactati O Compunere De 15 Ránduri In Care Sa Prezinti Un Catelus . Foloseste Urmatoarele Repere : 2 Adj Invariabile , Fs De Nume Predicativ 2 Adj Propriu Zise
Alcatuiti O Compunere Despre Sfarsitul Clasei A IV-a. Va Rog Ajutati-ma E Urgent !
Buna Am Si Eu Nevoie De Un Text In Care Sa Aiba Doua Sau Trei Substantive Si Patru Adjective.va Roggg!+doua Complemente Si Doua Atribute.uurgeeentttt