RO Study
👤
Valucagabriela
Valucagabriela
16-09-2017
Geografie
a fost răspuns
Exemple de resurse naturale ?
Răspuns :
Liana2004
Liana2004
16-09-2017
Cărbune , gaze naturale , sare , aur , fier etc.
Answer Link
Аноним
Аноним
16-09-2017
Cărbune, petrol, sare, aur, fier, gaze... etc...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 4 Va Rog! !!! Am Nevoie Urgent !!!
Copiii Intra La Complex Apollo Pentru Baie.Bazinul Are Forma Dreptunughiulara Cu Lungimea Dublu Cât Lățimea.iar Perimetru Bazinului Este De 138m .nicolas Parcur
Vreau Si Eu O Scrisoare Pentru Doamna Invatatoare ,pentru Sfarsitul Clasei A 4a .repede !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buna!Am Nevoie De Ajutor La Urmatorul Ex 11 Pag 97 Unit 23 Read The Sentences.Mark Them C (Certain) Or N (Not Certain). 1 Heading A Football Might Give You A H
Hei. Cuvântul ,, Mălăieșul" Este Hiat?
1)un Biciclist A Parcurs In 3 Zile Un Traseu.In Prima Zi A Parcurs 30% Din Intregul Traseu, A Dpua Zi Doua Cincimi Din Restul Traseului , Iar A Treia Zi A Parcu
Pe O Tabla Sunt Scrise Toate Numerele De La 1 La 1000.Ioana Sterge Toate Numerele Din Trei In Trei,incepand Cu 1. Calculati Suma Tututror Numerelor Mai Mici De
Afla Doua Numere Naturale, Stiind Ca Suma Lor Este 9435 Iar Diferenta Lor Este 7247
Va Rog Ajutați-mă . Îmi Trebuie Mâine Neapărat.
Circulația Marfurilor Dintr-un Depozit A Avut Loc Astfel: Din Stocul De 600t S-a Livrat In Prima Saptamana 25%t, In A Doua Saptamana 40%t Din Rest, Dar Dupa S-a