RO Study
👤
Ddaniela2006
Ddaniela2006
15-09-2017
Matematică
a fost răspuns
Pls sa ma ajutati.. uitativa la poza
Răspuns :
Karina200461
Karina200461
16-09-2017
de la ex.5 incolo nu e bine.
sper ca te.am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati Ma Dau Coroana Si Puncte Este Urgent Ajutati Ma Va Rog
Am Efectuat Aceste Calcule Si Vreau Si Proba Exercițiilor Va Rog Mult !!! :)
Cu Ce Se Hraneste Camila?
Cu Siguranță Ai Un Animal Preferat. Vorbeşte Despre El Într-un Text De 10-15 Rânduri. 6 Atenție! In Compunerea Ta Vei Avea ��n Vedere: • Alegerea Titlului Potri
1. Subliniaţi Arhaismele Cu O Linie, Regionalismele Cu Două Linii, Iar Neologismele Cu O Linie Ondulată: absurd, Activ, Agă, Aliotoman, Baril, Biofizică, Butcă
12.scrie Un Text Informativ In Care Sa -ti Imaginezi Ca Faci O Calatorie La Delta Dunarii,incepe Asa:Acum 2-3 Zile Am Fost In Delta Dunarii Acolo Am Aflat Multe
4. Identifică Două Circumstanțiale Diferite Din Prima Si Din Ultima Strofădau Coroana.
20. Un Bunic Imparte Nepoților Săi O Sumă De Bani. Dacă Le-ar Da Câte 15 Lei, I-ar Mai Rămâne 8 Lei, Dacă Le-ar Da Câte 20 De Lei, I-ar Mai Trebui 12 Lei. Cati
Precizează, Oral, Cazul Şi Funcţia Sintactică A Numeralelor Subliniate In Următoarele Enunturi: •Doi Dintre Ei Au Venit Mai Devreme. • Surpriza Celui De-al Trei
Câtul A Două Numere Este 6 Iar Diferența Lor Este 50 Află Numărul. Va Roooog Din Suflettttt Am Nevoie Urgenttttt ( OFER COROANA)