RO Study
👤
Papusa14
Papusa14
15-09-2017
Matematică
a fost răspuns
Calculați : (4-4-4)+5=?
Răspuns :
Anitia
Anitia
15-09-2017
(4-4-4)+5
-4+5
1
Primele doua numere dau 0 deci ramane doar -4 si 5
Answer Link
Cataling2005
Cataling2005
15-09-2017
(4-4-4)+5= -4+5= 1
Mult succes :)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cite Timpre A Avut Ionela , Daca Se Stie Ca I-a Dat Mariei 15 Timpre Si I-au Dat Mariei 15 Timpre Si I-au Mai Ramas 44 ? Rezolvati Priblema Prin Ecuatie 2. Rezo
Am Un Rebus La Biologie . 1. Capacitatea Organismelor Mature De A Da Nastere La Urmasi. 11 Patratele . 2. Organe Sexuale Femeiesti . 5 Patratele 3. Contopirea C
Aratati Ca 12 Este Un Divizor Al Lui 180 Si Un Multiplu Al Lui 6. :)
"Eu In Oglinda"- Proiect. Imi Dati Cateva Idei? :)
Doresc O Compunere In Engleza In Care Sa Fie Vorba Despre Filmul TITANICTrebuie Sa Arat Care: - Sunt Personajele (characters) + DIRECTOR(regizorul Filmului)
Cum Se Egaleaza Ecutia : Na+H2O=NaOh ??? Va Rooog
Salut Daca Puteti Sa Ma Ajutati 1. Complete The Sentences.Use Simple PResent And Present Progressive.I (be) Very Busy Today.At Noon I (visit) My Firend On Tanya
De Elaborat Un Eseu Despre Deriva Placilor Litosferice Si Consecintele Ei Asupra Aspectului Morfologic Al Pamintului.
Suma A Doua Numere Este 45 . Determinati Cele Doua Numere , Stiind Ca Impartind Pe Unul La Celalalt Obtinem Catul 4 Si Restul 5 . Urgent !!! Marchez Ca Cel Mai
Suma A Doua Numere Este Mai Mare Decit Numarul Mic Cu 75 124.afla Diferenta Celor Doua Numere,stiind Ca Suma Lor Este 128 368