RO Study
👤
Deniel3
Deniel3
15-09-2017
Matematică
a fost răspuns
va rog repede !!!!!!
Răspuns :
Аноним
Аноним
15-09-2017
c este răspunsul meu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Curte Alearga Iepuri De Casa Si Pasarii De Curte.Stiind Ca Sunt In Total 40 De Capete Si 110 Picioare,afla Cati Iepuri Si Cate Pasari Sunt.
Determ.numarul Fractiilor De Forma A Supra B Unde A Este Cub Perfect De O Cifra iar B Este Patrat Perfect De O Cifra
Gaseste Verbe Potrivite Pentru Urmatoarele Substantive: Baietii; Pasarelele; Parintii; Soarele; Primavara; Vantul; Bunica; Frunza; Mingea; Ploaia. Alcatueste Pr
A) Dupa O Scumpire Cu 10%,pretul Unui Produs Este 55 Lei .Determinati Pretul Initial Al Produsului. b) Dupa O Ieftinire Cu 20%,pretul Unui Produs Este 48 Lei.
Realizeaza Un Scurt Text, 3-4 Enunturi, In Care Sa-ti Imaginezi Cum Intampina Vietuietoarele Anotimpul Iarna.
Numerele A Si B Sunt Direct proportionale Cu 4 Si 5 Stiind Ca Suma Lor Este Egala Cu 18, Determinati Cele Doua Numere.
Scrie Cateva Randuri In Jurnalul Tau De Vacanta
Formează, Cu Ajutorul Sufixelor Și Al Prefixelor, Adjective De La Substantivele: -mireasma - Floare -lumina -mamă
Pretul Unui Tabloueste De 500 Lei. Aflati Pretul Tabloului Dupao Scumpire De 10%.Imi Puteti Explica ,pas Cu Pas Cum Se Face?Ca Am uitat...
A) Dupa O Scumpire Cu 10%,pretul Unui Produs Este 55 Lei .Determinati Pretul Initial Al Produsului. b) Dupa O Ieftinire Cu 20%,pretul Unui Produs Este 48 Lei.