RO Study
👤
Grosufelicia
Grosufelicia
16-12-2014
Limba română
a fost răspuns
ce este SE ca parte de vorbire
Răspuns :
Rozicutadraguta
Rozicutadraguta
16-12-2014
pronume reflexiv sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Dau 20 De Puncte!!1.Am Adunat Doua Numere Naturale Si Amobtinut Suma 84.Catul Dintre Primul Numar Si Al Doilea Este 3 Si Restul 0.2.In Doi Saci Sunt 150kg Fa
I Think You Should Have Accompanied Your Guests To The Bus Stop . ....................imi Spune Cineva Traducerea La Propozitia Asta ..... De Pe Translate Nu Ar
Hei, A-ti Putea Sa Ma Ajutati Cu Cateva Ideei Pentru O Compunere? Ea Trebuie Sa Fie Despre Mihai Eminescu :) As Vrea Inceputul Iar Eu Voi Continua. (nu Am Sursa
Transcrieti Repedeee (fara Google Translate)..:1. Wann Hast Du Deutsch?2. Mit Wem Triffst Du In Der Pause?3. Wie Schmeckt Dir Pizza?4. Womit Schreibst Du Die Ha
Intr-o Punga Sunt 4 Bile Albe Si 7 Bile Negre . Care Este Cel Mai Mic Numar De Bile Ce Trebuie Scos Fara A Privi In Punga , Pentru A Fi Singuri Ca S-a Scos O Bi
Care Este Inaltimea In Prisma Triunghiulara Regulata?
Cum S-au Format Urmatoarele Cuvinte:pocainta ,humulestean,trebisoara.
Imagineazati Ca Esti Printul din Poveste Si Ai Transmiti Craiesii Zapezii O Invitatie Cu Ocazia Balului ,,fulg De Nea'' .ajutor
O Propozitie Cu Expresia Iarba De Matase ,cerul De Peruzea
1) Cate Numere De Forma X0000y Exista?Scrie 3 Serii Ditre Ele? 2)Scrieti Numere Ale Caror Cifre Reprezinta Numere Consecutive Cu Suma Cifrelor 18.Cate Solutii S