RO Study
👤
Isaalina30
Isaalina30
14-09-2017
Matematică
a fost răspuns
rezolva exercitiul : 5x29>59yx
Răspuns :
Elenaariana
Elenaariana
16-09-2017
yx= 295
0
59>29
5×5sper ca te-am ajutat sa ai rez bune la scoala cu raspunsul asta paaaaaaaaa!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Order The Words To Make Sentences.Write Them In Your Notebook.1 Forest / Campfires / Leave / Put Out Thewhen/you/the.2 After / Your/meals / Teeth/brush.3 Carefu
Fie Un Amestec De Clorură De Metil Si Tetraclorură De Carbon. Conținutul De Clor Din Amestec Este 81.25% (procente De Masa). Compoziţia Amestecului În % De Masă
Puteți Sa Ma Ajuta Si Cu Exercițiile Din Poza??
Vreau Si Eu 3 Strofe Din Poezii Diferite Care Sa Contina Cate 3 Repetiti. Cinevaa?? Va Rog Ajutati-ma!!!!
Limba Materna A UcranienilorPls Dau Coroana
Doimea Unui Nunar Natural Estw Egală Cu Traimea Altui Numar .Aflati Cele Doua Numere Stiind Ca Suma Lor Eate 100 (faceti Un Desen)
Am Niste Grile La Engleza. Clasa A 10a
Sa Se Determine F °g Și G °f Pentru Funcțiile F, G:R-R, F (x) =2x - 1, G(x) =-3-3x; f(x) =-4x+4, G(x) =-3+5x.
C. Ortografie, Punctuaţie, Forme Corecte1. Precizează Rolul Semnului De Punctuație Din Secvenţa: Deci Îi Zice:2. Scrie Formele Literare Pentru Următoarele Cuvin
Fie Funcția F:R-R F De X = X + 3 Calculați Distanta De La Punctul M (1,0) La Graficul Funcției F