RO Study
👤
Gjjjbrrr
Gjjjbrrr
14-09-2017
Matematică
a fost răspuns
cel mai mare divizor propriu al nr 18 este..
Răspuns :
Bibi1600
Bibi1600
14-09-2017
9
Sper că te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Probabilitatea Ca , Alegand La Intamplare Un Nr Natural De Trei Cifre, Produsul Cifrelor Acestuia Sa Fie Egal Cu 8. Cu Explicație Ms.
[tex]a) Aratati, Ca 3/2\ \textless \ Log2(3)\ \textless \ 2\\b)Calculati/ Partea/ Intreaga/ A /numarului/a=log2(3)+log3(2)[/tex]
Triunghiul ABC Are Masura Unghiului A De 30° Și Măsura Unghiului B De 45°.Aratati Ca AC=BC√2
10. Determinați Numerele Naturale Abc , Ştiind Că A + B +c= 12 Şi C = 2b.a Rog Sa Faceți Acum!
6. Fie Triunghiul Echilateral ABC. Dacă D Este Simetricul Punctului C Față De B, Iar E Este Simetricul Lui B Față De C, Aflați Masura Unghiului DAE.
Trec Anul Asta Pe A 9 A Mate-info Si Doresc Sa Incep Sa Lucrez La Matematica. Puteti Recomanda O Culegere Cu Materie Si Probleme Si Una Cu Probleme Mai Dificile
Scrie In Cuvinte Proprii O Continuare A Următoarei Afirmații A Naratorului: Închipuiți-vă, Domnilor, Poziția Mea.
Determinați Cel Mai Mic Numar Natural Care,împărțit Pe Rând La 15,18 Si 48 Dă De Fiecare Data Restul 11 Și Câturi Nenule URGENT!!!
10. Determinați Numerele Naturale Abc , Ştiind Că A + B +c= 12 Şi C = 2b.a Rog Sa Faceți Acum!
5 Scopuri Legate De Sanatatea Mea Si A Familiei