RO Study
👤
Bicu3
Bicu3
14-09-2017
Limba română
a fost răspuns
opusul lui spulberat
Răspuns :
Elena1967
Elena1967
14-09-2017
Opusul cuvantului spulberat este adunat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Peste 10 Ani , Tatal Ar Avea O Varsta De Doua Ori Mai Mare Decat A Fiului Său.cu 8 Ani In Urma,fiul Ar Fi Fost De Patru Ori Mai Mic Decat Tatal Său. Care Este V
Imi Spuneti Si Mie Cateva Propozitii Cu ,,brought,,?
Buna!Am Si Eu O Problema Cine Imi Poate Spune Rezolvarea?Problema Suna Asa:Dupa Ce A Vandut 26 L De Lapte Si Inca Jumatate Din Cantitatea Ramasa, Un Comerciant
Unul Face Altul Trage - De Ce ?
Cum Poti Argumenta Caracterul Descriptiv Al Unui Fragment?
Determinati Numerele A,b,c Stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 6,8 Si 10 Si Ca 2a+b+c=15.
1). Media Aritmetică A Numerelor 12 Și 4 Este Egală Cu ....2). Rezultatul Operației { 1; 2;3} U ( Invers Este U ) {3;4;5}3).Soluția Ecuației 3x-1= 114). [tex]
Scrieti Ca Fractie Ordinara Ireductibila:0,205si 1,0(21)scrieti Sub Forma Zecimala:9supra2 Si 19 Supra 12 media Aritmutica A Numerelor 3,25 Si2,35cate Numer
"Cristea Busuioc Facu Ochii Mari. Vedea Prima Corabie Trasa Pe Uscat. Ieremia Il Prezenta Capitanulu corabiei. -Am Auzit Ca Plecati Pe Mari
Va Rog Sa Ma Ajutati La Aceasta Intrebare:Dati 4 Trasaturi Utile Pentru Cazul In Care Ar Trebui Sa Definesti Basmul Ca Specie Narativa In Basmul Praslea Cel Voi