RO Study
👤
Ali1986
Ali1986
14-09-2017
Limba română
a fost răspuns
alcătuiește enunțuri cu : (cu neputință )
Răspuns :
Catiushaintelect
Catiushaintelect
28-03-2018
E cu neputință să fie mai bine in acest caz.
Nu e cu neputință să nu mergem acolo.
Oare e cu neputință să faci asta?
Cum poate fi acest lucru cu neputință...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Compozitia Procentuala Folosind Metoda Bazata Pe Masa Moleculara Co2, H2Co3, BaCl2, HNo3. Dau 50 De Puncte+ Coroana
Ajutati Va Rog La Interpretează Cîntecul De Leagăn La O Singura Voce Iar Apoi Impreuna Cu Un Coleg La Doua Voci.Compara Calitățile Expresive Obtinute Puls Dau C
Vreau Și Eu Traducere Din Franceza In Romana La Textul Urmator : "J'aime Beaucoup La Roumanie Et Les Roumains. Ils Sont Tellement Gentils Et Hospitaliers Et Pui
Inaltimea Maxima Pe Glob (Everest) Este 8,848 Km=hm=mMulțumesc Anticipat!
10 Propoziti Cu Pronume Personal
Gasiti Cate Patru Exemple De Cuvinte Compuse Care Sa Apartina Urmatoarele Parti De Vorbire : Substantiv, Adjectiv, Numeral , Verb , Adverb
Un Cuvânt Care Sa Aiba In Silaba Grupul De Sunete Ea,ua,ia.
2 Exemple De Exclamatie Retorica, Invocatie Retorica, Interogatie Retorica Din Literatura Artistica + Scrieti-mi Din Ce Texte Sunt Exemplele Si Poetul. Dau 99 D
10 PUNCTEPrecizați Pe Catena Dată Tipul Atomilor De Carbon Din Structura Compusă :C-C-C=C-C-C-C(paranteza..) L L(paranteza..)C-C=CParantezele Nu Au Nici O Legăt
O Compunere De Minim 15 Randuri Despre Toamna In Care Sa Folositi Toate Figurile De Stil. VA ROG IMI TREBUIE URGENT!!! DAU CORONITA!