RO Study
👤
Ursulpanda2
Ursulpanda2
14-09-2017
Matematică
a fost răspuns
aduna 3 la diferenta nr 68 si 43
Răspuns :
Ade2005beagle
Ade2005beagle
14-09-2017
68-43=25
25+3=28
♡Sper sa te ajute^^
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Am Media 4.60 La Matematica Voi Rămâne Corigent? Am Notele 6,5,4,3 Și Un 5 Ne Notat
10 Păpuşă Câine Poveste • Soare Scrie Câte Patru Însuşiri Pentru Fiecare Dintre Cuvintele:papușă, Câine, Poveste, Soare
Pentru Fiecare Dintre Inecuațiile De Mai Jos Precizează Trei Numere Întregi Care Sunt Soluții Ale Inecuației Și Trei Numere Întregi Care Nu Sunt Soluții Ale Ecu
P printr-un Desen. In Tabara, Răzvan A Stat La O Pensiune. El A Reprezentat Camera a) Privește Planul Alăturat Şi Exprimă, În Procente, Cât Reprezintă următoare
SUBJECT V Read The Text Below And Think Of One Word Which Best Fits In Each Space. Use ONE Word For Each Space. An Example Has Been Provided For You. Ancient Gr
Completeaza Spațiile Libere Din Tabel.pentru Una Din Substanțele Indicate Scrie:a)o Proprietate Fizicăb)o Ecuație A Reacției De Obținere
3. Redactează Un Text De 5-7 Enunțuri, Cu Ajutorul Întrebărilor, În Care Să Foloseşti Cuvintele Sau Şi S-au. A) Când S-a Petrecut Întâmplarea? B) Unde Se Aflau
5. Corectează Greşelile Introduse Intenționat În Scrierea For Prin Scrierea Lor Corectă În Coloana B: A ZnOH NaOH, K(OH)2 B A Cu(OH)3 Ag₂OH MgOH
Amintiri Din Copilarie (frag Peste Lama, Mama Iar S-a Pus Pe Capul Tatel Sá Má Diele La Scoala Dar Tate Spunea Ca Nu Mai Are Bani De Dat Pentr Cand A Mai Auzit
Va Rog Ajutați Mă Dau Coroană!!