Răspuns :
Cel mai probabil viata mea fara curent ar fi o mare catasrtofa .Totul s-ar învarti în jurul unui cerc vicios :ce sa fac fara curent electric? În primul rand ce as face seara cand se lasa întunericul ? Dar cred ca am gasit solutia sa ma pot misca prin casa : o lanterna cu baterii.As lua-o cu mine peste tot iar teama de a ramane fara baterii ma va face sa-mi fac depozit de baterii. Bine dar ce ma fac fara telefon(cum incarc bateria?) fara televizor, fara aparatele electrocasnice( frigider, aspirator, roboti de bucatarie,P.C împrimanta, aer conditionat pe caldurile acestea caniculare , combina muzicala, cuptor cu microunde ,masina de spalat boiler de încalzit apa , console de jocuri si multe altele.)? Totul face parte din confortul vietii mele si a familiei. Dar parca îmi aduc aminte ca am învatat despre generatoare electrice care functioneaza pe baza de benzina si înlocuiesc curentul electric ce vine prin cablu. Cred ca o sa-mi cumpar unul de o capacitate si putere ceva mai mare dar nu foarte mare fiindca nu am loc unde sa-l tin în casa.
Dar am un dezavantaj foarte mare fiindca va trebui sa facem economie la curent si sa renunt la unele în favoarea celorlalte. Deci viata mea fara curent va fi un cosmar.
Dar am un dezavantaj foarte mare fiindca va trebui sa facem economie la curent si sa renunt la unele în favoarea celorlalte. Deci viata mea fara curent va fi un cosmar.