RO Study
👤
Jdudhdnd
Jdudhdnd
13-09-2017
Matematică
a fost răspuns
Calculand 75% din 2000 se obtine numarul...
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-09-2017
75% din 2000 =75/100•2000= 3/4•2000 =1500
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Determine Primul Termen Și Rația Progresiei Aritmetice (an) N >1 În Fiecare Din Următoarele Situații
1. Scrie: A. Împărțirea 56 : 8 Ca Scădere Repetată; 56-88-8. 8-8-8-8=7. B. Împărțirea Reprezentată În Desen; ХХХХХ ХХХХХ C. Operatiile De Împărţire Deduse Din Î
CONCURS: Imaginează-ți Ca Ai Naufragiat Pe O Insula Pustie. Scrie O Naratiune Despre Cum Te-ai Simți Şi Ce-ai Face In Aceasta Situatie. Te Poți Ghida După Fişa
Scrie Pe Spațiul Punctat Cuvântul Care Denumește Transformarea De Stare Indicata De Săgeți 1.gheata->apă Lichidă2.vapori De Apă ->apă Lichidă3.iod Solid-&
Bună ! Vreau Să Îmi Ziceți Dacă Am Făcut Bine Acest Exercițiu . Vă Rog ! Am Făcut Bine ?
Calculati 5/8 Din 640 M2
Buna Ziua.Ajuta Ti Ma Va Rog Și Pe Mine Cu Un Rezumat La Povestilile Lui Pacala Mai Exact La Fluierul Și Tocmeala
Realizați O Scurtă Prezentare A Cetăților Medievale Din Zona În Care Locuiți Sau Din Localități Învecinate Folosind Informații Din Mediul Online Și Din Enciclop
Rezumat Capitolul 8 Din Toate Panzele Sus Va Rooogggg
Analizati Toate Substantivele Din Textile De Mai Sus .analiza Cu Exprimat(Ex:substantiv Exprimat Print Verb) .gen, Numar, Forma, Articol, Tip Substantiv(articul