👤

O compunere cu titlu dece imi este draga cartea

Răspuns :

cartea imi este draga deoarece invat foarte multe din ea. ea ma ajuta in situatiile dificile ale copilariei. ea este prietenul sufletului meu.ea este alaturi de mine si la scoala unde invat diferite lucruri interesante si minunate. ea ma ajuta sa ma dezvolt si sa inteleg lumea fantastica a cartilor. mie imi place foarte mult sa citesc mai ales cartile cu povesti si povestiri in care aceste personaje minunate ma ajuta sa descoper lumea fantastica a imaginatiei. eu sunt alaturi de ea in fiecare zi la scoala si ea este alaturi de mine in fiecare zi acasa si ma ajuta foarte mult cu temele grele dar interesante.eu iubesc cartea si ea ma iubeste pe mine

Cartea? Oare de ce îmi este draga cartea? Poate pentru că are multe pagini?Nu... Poate pentru ca poți scrie în ea?Nici asta nu cred... Oare ca pot învăța din ea? Sigur ăsta e răspunsul. Cartea a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Acum sunt un copil isteț si asta e din vina cărții. Cartea m-a ajutat foarte mult Îi mulțumesc creatorului cărții