RO Study
👤
Alionanihaloto
Alionanihaloto
13-09-2017
Limba rusă
a fost răspuns
Ajutațima la exercițiul 4
Răspuns :
Dzzzzz23
Dzzzzz23
13-09-2017
мой дом, моя семья, моя бабушка, моя комната, мой племянник, моё полотенце.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compuneti O Melodie Scurta Numita Sa Atingem Stelele!
Descrie Intr-un Enunt Un Beneficiu Pe Care-; Are Planta In Celulele Careia Se Desfasoara Procesul Exprimat Prin Ecuatia: 6CO₂+6H₂O--------glucoza+60₂.Ajutor!!!V
Clasa A 4-a In Ultima Zi De Scoala Doamna Invatatoare A Cumparat 400 De Bomboane Pentru A Le Imparti Elevilor Ei. Ea A Dat Fiecarui Baiat Un Numar De Bomboane E
Dintr-un Numar Scad Un Sfert Si Inca 6 Si Raman Cu 12. La Ce Numar M-am Gandit .
Animale Si Plante Care Sau Adoptat La Temperatura
1)Cum Se Numesc Persoanele Care Confectioneaza Manual Diverse Obiecte? 2)Descrie In 2-3 Propozitii Obiectele Decorative Care Ai Vrea Sa Le Porti Sau Chiar Sa Le
Un Patrat Are Latura ( Exprimata In Cm ) De Lungime X , Unde X Apartine N . Daca Se Mareste Latura Patratului Patratului Cu 2 Cm , Se Obtine Un Nou Patrat Cu Ar
Continuati Propozitia In Cuvintele Tale Proprii Call Me If... Pls. Ajutati Ma!
Un Tată Are Cu 28 Ani Mai În Vârstă Decâat Fiul Său . Știind Că Peste Un Număr De Ani Tatăl Va Fi De Trei Ori Mai În Vârstă Decât Fiul Și Că În Urmă Cu Același
Prezinta In 30-50 De Cuvinte (3-5 Randuri), Semnificatia Secventei: ''Eu Stiu Ce Stiu''. (din Textul Fata Capitanului De Mircea Eliade)Va Rooooooooooooog !