RO Study
👤
Serroux
Serroux
13-09-2017
Matematică
a fost răspuns
Problema 3 cea cu fructele
Răspuns :
Exilon
Exilon
13-09-2017
mere aduse 20x25=500
pere aduse 15x12=180
mere ramase 500-275=225
pere vândute 275-135=140
pere ramase 180-140=40
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Victor Vrea Să Cumpere Un Obiect Care Are Preţul Un Număr ÎntregDacă Bunicul Său Ii Dă 18 Lei, Ar Avea Prea Putini Lei, Iar Dacă Ii Dă 20 L,ar Avea Prea Mult
Creeaza Un Text Creativ În Care Să Folositi Ne Ajuta Sa Fim Mai Buni Mai Intelepti .Ne Invata Sa Iubim Adevarul Si Frumosul. Cartile Aduc Lumina In Mintea Omulu
Va Rog Repedeeeeeeeee
Melden Sie Sich Als Lokaler Benutzer An, Um Auf Die Wiederherstellungsoptionen Zuzugreifen. Melden Sie Sich Mit Einem Administratorkonto An, Wenn Sie Auch Auf D
DAU COROANA!!!....À Ľhôtel. Completez Le Dialogue Entre Le Client Et Le Réceptionniste Avec: Libre, Vue, Clé, Nuit, Montrer, Combien, Côté, Grand
Ajutorrrr Am Nevoie De Ajutor, Eu Am Citit O Carte De Petre Ispirescu Dar Nu Am Înțeles-o. Ma Puteți Ajuta??? Am Nevoie Din Povestea Cele Trei Rodii Aurite Ceva
Scrie Întrebări Pentru Răspunsurile:a) Sania Alunecă Lin.bj Cerul Este Senin.
Trăsăturile Fizice Și Sufletești A Lui Merlin Vrăjitorul
Numărul Fetelor Din Clasa Noastră Reprezintă 3/5 Din Cel Al Băieților.Daca Diferența Dintre Numărul Băieților Și Cel Al Fetelor Este 6, Află Numărul De Elevi D
Ajutor! Dau Coroana! 9.Un Teren De Forma Unui Dreptunghi Este Inconjurat Cu Un Gard Cu Lungimea De 78 Hm. Calculati Suprafata Terenului, Stiind Ca Latimea Este