RO Study
👤
Cracra2
Cracra2
12-09-2017
Matematică
a fost răspuns
cel mai mare numar de doua cifre egale
Răspuns :
Eusuntandreea123
Eusuntandreea123
12-09-2017
99 este numarul de doua cifre egale.
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Este 1032.aflati Numerele Stiind Ca Al Doilea Este Triplul Primului Iar Al Treilea Este Cu 60 Mai Mare Decat Jumatate Din Primul Numar
Aflati Aria Triunghiului Tus , Stiind Ca St Egal 13 , Tu Egal 14 Si Us 15
Aflați Aria Unui Trapez Isoscel Cu Diagonalele Perpendiculare Si Linia Mijlocie De 14 Cm . (Vă Rog Ajutați-mă...rezolvați Pe O Foaie Si Trimiteți Poza) HELP
Indicate Functia Sintactica A Adverbelor Si Locutiunilor Adverbiale -maine George Va Ceni Negresit -negresit Ca Mircea A Unteles Foarte Clar -ar Fi Fost Mai Bi
Calculand Catul Dintre Fiecare Numar Din Paranteza Si Impartitor,apoi Adunand /scazand Caturile Obtinute: (27-9):3 .exercitiul Sa Se Calculeze In Doua Moduri.
Se Dau 160 Kg SO3. Mi Se Cere Sa Calculez Nr De Molecule ,nr De Atomi, Nr Protoni Si Nr De Neutroni. Cum Se Calculeaza Acestea? Dau Coroana
Explica De Ce Pădurile Ecuatoriale Sunt Dese,întunecoase,arborii Sunt Înalți Si Formează Multe Etaje
1){3x-5y=8. 2){23x-17y=6. 3) {x-3•[4x-5(x-y)]=79 {x+y=8 {x+2y=3. {y-4•[3y-2•(y-x)]=7. Rezolvati Sistemele
Portretul Fizic A Unui Prieten In Cinci Randuri
Un Taran Avea In Curte Un Card De Gaste Si O Turma De Oi .Vecinul Il Intreaba : -Cate Gaste Si Cate Oi Ai? -Ghiceste! Am 80 De Picioare Si 25 De Capete. Cate Ga