RO Study
👤
Adamnicoleta200
Adamnicoleta200
12-09-2017
Limba română
a fost răspuns
Ce mod se termină cu,, -ind "
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-09-2017
Modul gerunziu se termina cu ,,-ind''
Answer Link
Papapius99
Papapius99
12-09-2017
Modul gerunziu se termina nu numai cu ind, ci si cu ând
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
I-mi Puteti Continua Si Mie O Poezie Pentru Ca Doar Atat Mi-am Dat Seama :Mi-e Dor De Verile Trecute Mi-e Dor De Noptile TacuteDar Va Rog Sa Fie Ceva Compus De
Scrieti Urmatoarele Numere Sub Forma De Putere La Baza 2 32= 128=512=4 La 35=16 La 71024=
Ce Proverb Se Poate Forma Cu Urmatoarele Cuvinte ? Tau Povatuieste Asculta Te Ce Cugetul, Nimeni Credincios Caci Nu-ti Decat Tu Insuti Este Mai
Insusiri ________pandure________ ________ ________munti ________ ________ VARO
Un Elev Are De Rezolvat 85 De Probleme.In Prima Zi Rezolva 2/5 Din Nr Lor.Cate Probleme A Rezolvat?(am Uitat Cum Se Calculeaza Va Rog Ajutor)
Fie ABCD Un Paralelogram In Care AC Perpendicular Pe AD .Daca CD=18 Cm Si Masura Unghiului BCD=120 Grade , Calculati Aria Paralelogramului
- Vezi Ce Bine-i Șade Lui - Zice Mam' Mare - Cu Costumul De Marinel?- Mamițo, Nu Ți-am Spus Că Nu Se Zice Marinel?- Da' Cum?- Marinal...
Doua Carti Costau Impreuna 60000 Lei . Stiind Ca Pretul Unei S-a Redus Cu 10 % , Iar Celeilalte Cu 15b % Si Dupa Reducere Costa Impreuna 52800 Lei , Sa Se Afle
Evidentiati:a)doua Adaptari Ale Soparlelor La Mediul De Viatab) Doua Caractere De Superioritate Ale Soparlelor Fata De Amfibieni.
Determina Valoarea Minima A Expresiei 16 X La Puterea 2 +8x + 4 Precizati Ce Valoare A Lui X..,se Realizeaza