RO Study
👤
Verzovyy
Verzovyy
12-09-2017
Engleza
a fost răspuns
ajutatima varog la acest ex 3 plizzz
Răspuns :
Adamar2712
Adamar2712
12-09-2017
1 where
2 who
3 where
4 who
5 which
6 where
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Extrage Din Textele Următoare Cuvintele Care Se Pot Grupa În Câmpul Lexical Cu Următoarele Trăsături De Sens: Manifestări + Creații + Folclorice. Largeşte Ap
Dacă La Bac Am Încurcat Sus Semnele La Amplificare Și Simplificare Și Le-am Inversat, Dar Am Rezolvat Corect, Cât S-ar Scade?
9. În Efectuarea Împărțirilor Se Ține Cont De Următoarele Reguli De Calcul: C) Oricare Ar Fi Numerele Naturale A, B Şi C Nenule, Dacă Împărțirile Sunt Posibile
Rescrie Cuvintele Subliniate, Precizând Funcția Sintactică Și Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimă: 6 Puncte ,,Copilul Nici Nu Poate Vorbi De Atâta Năvală De
Transformând Numărul 1,3 În Fracție Ordinară Se Obține: A) 1/3b) 13/10c) 4/3d) 13/9
Folosind Cifra 3 De 12 Ori , Paranteze Si Operații Aritmetice, Să Se Scrie O Expresie Al Cărei Rezultat Este 2021. Mentionez Ca Acest Ex Este Pt Clasa A 4 A , D
Ideii Principale Carabusul De Aur.Va Rog Dau 100 De Puncte.
Compunere Despre ,,Casuta Mea'' Ps: E Facuta Din Copaci Si Bete. Are Un Frigider Canapea Foc Si Baie.
Completează Enunturile:fiecare Corp Are O Anumita Sau Corpurile Care Sunt Mai Ajung Mai La Să-l. Corpurile Care Sunt Mai Ajung La Sol.
Calculati Suma 7 + 12 + 17 + 22 + ... + 222