RO Study
👤
WinterShiro
WinterShiro
11-09-2017
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumos, exercitiul 13!
Răspuns :
Renatemambouko
Renatemambouko
11-09-2017
a)
triunghiul BMD congruent cu triunghiul CME
BM=MC
m(∡ABC)=m(∡ACB) cazul I.U.
⇒DB=EC ⇒AD=AE ⇒ AD/DB=AE/EC ⇒ DE II BC
b)
AM inaltime in triunghi isoscel ⇒AM si bisectoare ⇒m(∡BAM)=m(∡CAM)
ADM si AEM triunghiuri dreptunghice ⇒
⇒m(∡DMA)=m(∡EMA)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă Deîmpărțitul Este 6688 Iar Câtul Este 76 Află Împărțitorul
Care Este Opusul Cuvintelor:ascutite, Bogate, Goale, Rece, Putine, Aici, Lata, Urcam, Urias,fericire, Slab, Dimineata, Lumina Si A Desprinde?ω
Analizați Verbele Și Substantivele (RAPID VĂ ROG, DAU ȘI CORONA!!)Elena A Venit Cu Colegii De Clasă La ȘcoalăCăștile De Pe Masă Sunt De IstorieCopiii Speraseră
Descrieţi, În 8-10 Rânduri, Vitrina Unui Magazin De Jucării, Utilizând Numerale De Diferite Categorii. Subliniaţi Numeralele. Dau Coroana
B) Pentru Substantivele De La Punctul A), Găsește Adjective Înrudite Ca Sens. C) Formulează Un Enunţ În Care Expresia A Se Descurca Să Aibă Alt Sens Decât Cel F
Sa Se Trateze Un Lot De Vitei De 70 Kg Cu Ascarix .doza /kg 0,02g .Se Cere Doza/zi/tratament/lot.
10. Lungimea Râului Nistru Este De 1352 Km. Membrii Unei Expediții Ecologice Au Parcurs Din Lungi- 3 52 Mea Râului. Câți Kilometri Au Parcurs Ei?ajutați-mă Varo
Caracterizarea Personajului Dinu Păturică Din Romanul "Ciocoii Vechi Și Noi" De Nicolae Filimon Am Nevoie Urgent
Xa) 2x+60=x; D) 5x+5=75-2x; 4. A)x:5=-6; B)-2x + 12 = X; E) 3x + 11 = 7+x; B) 15: (-x) = -5; F) X +9=45-3x. C) (2x + 1):3=-7; Frtx: 2+x:3 = -1. Țintă. De Fiec P
I Zi ... 139 L Bulion----------------| }II Zi ...? L,de 3 Ori Mai Mult----|.} 978l De Bulion III Zi ...?Încercuit E }