RO Study
👤
Shortman
Shortman
11-09-2017
Matematică
a fost răspuns
Numarul de zeci cuprinse in numarul 555
Răspuns :
Edi166
Edi166
11-09-2017
Numarul de zeci este doar 55 deoarece numarul spus de tine este doar din 5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Modul Si Timpul La Cateva Verbe Din Monastirea Argesului,va Rog!
Suma A Trei Numere Este 660.aflati Numerele Stiind Ca Al Treilea Este Dublul Primului Numar , Iar Al Doilea Numar Este De 3 Ori Mai Mare Decat Primul.prin Se
La Un Depozit Sau Adus 2.800 Kg. De Fructe. In Primele Doua Zile Sau Vandut 1.35o Kg. Iar In A Doua Si A Treia Zi Sau 1.590 Kg. De Fructe. Cate Kg. De Fructe Sa
Va Rog Ajutatima! (Asta E Cerinta ) Citiți Răspunsul La Interviul Următor Și Scrie Întrebărito Complete The Interview In Your Notebooks.R:Kate,tou And Alice Are
In Poiana Din Lunca Paraului Rece Se Adunasera Lacuste Mici Si Mari,in Total 33.Dubland Numarul Lacustelor Mici,trpland Numarul Lacustelor M
Cine Imi Spune 10 Termeni Mai Academici Ca Sa-mi Imbogatesc Vocabularul?(am 14 Ani)
Stiu Ca Am Mai Pus Intrebarea Asta Odata Acum Putin Timp Dar Nu Am Primit Nici Un Raspuns Satisfacator.Tringhiul ABC Este Isoscel De Baza [BC],iar BD Si CE Sunt
Suma A Șase Numere Naturale Este 45. Știind Că Primele Cinci Numere Sunt Naturale Consecutive Și Al Șaselea Reprezintă Jumătatea Din Suma Primelor Cinci, Care S
Ce Parti De Vorbire Sunt: Maramuresului Este,care,incantator?
Camentariul Titlului Zapada Saruta Intinderile