RO Study
👤
Ankank09
Ankank09
10-09-2017
Chimie
a fost răspuns
ce presupune chimia anorganica nivel 1 si2?
Răspuns :
Nagmaria
Nagmaria
10-09-2017
C1 -e pentru profil stiinte ale naturii
C2- e pentru profil teoretic
C3 - e pentru profil tehnologic
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercițiul 17,va Rog Ajutați Mă!
E||||GladiatorRepublicăCircDinastieConsulProvinciePatricianRetoricăCenzorPaterfamiliasTribunSenatUn Stadion Oval Folositpentru Cursele De CareO Persoană Care Lu
Un Dreptunghi Are Perimetrul De 220 Cm El Se Împarte În Două Dreptunghiuri Identice Fiecare Având Perimetrul De 170 Cm Află Dimensiunile Dreptunghiului Inițial
Redactează Un Text Argumentativ Din 14-15 Rînduri Va Fi Recomandat Un Text Pentru A Fi Citat Dezvoltat
Construieşte Câte Un Enunț În Care Următoarele Adjective Să Aibă, Pe Rând, Funcțiile Sintactice Indicate: Dulce Atribut, Cazul Acuzativ Nume Predicativ, Cazul N
Ajutor Urgent! Toate Probelemele De Pe Fișa Dau 50 De Puncte + Coroana
,,Eu Nu Strivesc Corola De Minuni A Lumii Şi Nu Ucid Cu Mintea Tainele, Ce Le-ntâlnesc În Calea Mea În Flori, În Ochi, Pe Buze Ori Morminte. Lumina Altora Sugru
7. Распространите Предложения Дополнениями И Запишите Их. Задайте Вопросы К Допол- 1) Вчера Мы ... 2) Легенды И Предания Рассказывают Пошли В Исторический Музей
Va Rogg E Urgent !!!!
Compară, Utilizând Unul Din Semnele: <, > Sau =. 9 Cm 9 Dm 20 Hm 2 Km 55 Cm 550 M 830 Mm 83 Dm 210 M2 100 Cm 75 Hm 75 Km 660 Dam 660 Hm 780 Dm 78 M