RO Study
👤
Apostoloxana
Apostoloxana
09-09-2017
Matematică
a fost răspuns
ajutor repede va rog
Răspuns :
Iamale47
Iamale47
09-09-2017
a) Adevarat
b) A={60; 63; 66; 69}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Cresa S-au Adus 60 L De Ulei In Prima Saptamana S-a Consumat Jumatate Din Cantitatate A Doua Saptamana O Treime Din Cantitate Ramasa Iar A Tria Saptamana D
As Vrea Si Eu Sa Stiu Cum Se Rezolva Urmatoarea Problema: Un Elev A Citit Intr-o Zi 70% Dintr-o Carte Care Are 240 Pagini. El Mai Are De Citit Un Numar De ...
Identificati Atributele Pronominale Si Analizatile Din Textul : Un Lan De Rapita Din Imprejurimi Ne Trimitea Placutu-i Parfum Pe Aripile Unei Adieri Inabusitoa
Sectiunea Axiala A Unui Con Este Un Triunghi Isoscel Cu Un Unghi De 120 Grade Si Baza De 20 Cm. Aflati Aria Laterala Si Volumul Conului.
Vreau Patru Enunturi Cu Fiecare Dintre Verbele Auxiliare :a Avea,a Vrea,a Fi. VA ROG!!
Hei!am Si Eu O Nedumerire, E Vorba Despre Al+O2=>Al2O3=> 4Al+3O2-> 2Al2O3. De Unde Vine Acel 4, Dar 2 Din Fata Lui Al ?
Aratati Ca Ecuatia Nu Are Solutii Reale : X^2 +10 X +27=0
Subliniaza Varianta Corecta. A Cumparat Ciorapi Din Bumbac/de Bumbac. Cumpara Portocale Din Import/de Import.
[tex] \left[\begin{array}{ccc}1&2&3\\2&3&1\\3&1&2\end{array}\right] [/tex] Rezolvati Determinantul In Z6(clasa De Resturi)
Care Sunt Deosebirile Dintre Mediul Natural Si Mediuo Antropic? urgent Cel Mult 10 Minute Urgent