RO Study
👤
Alex101742
Alex101742
09-09-2017
Matematică
a fost răspuns
care reprezinta suma numerelor 326 si 458
Răspuns :
Аноним
Аноним
09-09-2017
326+458=784.................
Answer Link
Аноним
Аноним
09-09-2017
3 2 6+
4 5 8
-------
7 8 4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru Acoperirea unei Suprafatei se Folosesc 150 De Placi De Gresie De forma Patrata Cu Laatura De 20 Cm .Aflati Aria Suprafetei Exprimata In M²Numarul
Carei Multimiii Apartine Numarul Radical Din 5 :N,Z,Q,I?????
Cum Se Rezolva Problema Aceasta. Un Dreptunghi Are Perimetrul De 60 De Cm, Iar Lungimea Este De 2 Ori Mai Mare Decat Latimea. Cate Patrate Cu Latura De 2 Cm Con
Bunaa ! vreau Si Eu Un Text Argumentativ In Care Sa Spui Cum Ti-ai Petrecut Vacanta De Vara . Multumesc Anticipat ! Pupici:*
Scrieti Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Nr. De Sase Cifre
Scrieti Cite Un Sinonim Si Cite P Propozitie Cu Cuvintele : Dicton;soarta; Ostilitate; Reculegele ;imaculat
BunaCum Aflu Ce Lungime Are Panta Pentr-o Scara Daca Stiu Inaltimea Este 150cm si Lungimea De 174cm Si Am Un Unghi De 90O Zi Buna
Daca Perimetrul Unui Triunghi Echilateral Este De 61,8 Cm Atunci Latura Triunghiului Are............cm
1.Completeaza Propozitiile Cu Forma Potrivita A Adjectivului Mare Scriind-o Pe Inelele Omizilor.Noteaza Gradul De Comparatie Pe Liniile Punctate Eu
Margareta Vrea Sa Ofere Cate 5 Margarete Mamei, Bunicii, Matusii Si Verisoarei . Cate Margarete Trebuie Sa Culeaga?