RO Study
👤
Irinaa22
Irinaa22
15-12-2014
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu dumneavoastra
Răspuns :
Emiliamaria1
Emiliamaria1
15-12-2014
-Dumneavoastra de ce nu ati venit la concertul nostru?
Answer Link
Nikpucheanu
Nikpucheanu
15-12-2014
Dumneavoastra ati scapat cheile.
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1:Aflati Trei Numere Daca Media Lor Aritmetica Este 28 Si Ca Sunt Direct Proportionale Cu 2, 5 Si 7. 2:Fie Expresia E(x,y) = X2 +3y2 – 4x + 23y + 5, X Si YR.
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine La Engleza Va Rog????????1. Rewrite These Senteces Describing The Situation In The Past And Its Probable Result With If And The Past Pe
Acatuiti O Propozitie In Care Cuvantul De Sa Fie Conjunctie
5 Copii Mananca 5 Inghetate In 5 Minute . Cati Copii Vor Manca 30 De Inghetate In 15 Minute?
Buna Cine Poate Sa Imi Faca Si Mie Cateva Propoziti La Romina Despre Anotimpul Vara Despre Pomi ,copaci Flori, Despre Fructe . Cum Este Anotimpul Vara
Analizati Gramatical Partile De Propozitie Si Pe Cele De Vorbire Cunoscute adica Toate Partile De Vorbire Si De Propozitie
Calculati: F (-4) + F ( 4 ) Pentru Functia F : R⇒ R , F (x) = X² - 16 Vreau Rezolvarea Pas Cu Pas
5.Construieste Un Enunt In Care Functia Sintactica De Atribut Sa Fie Exprimata Printr-un Adjectiv Compus.
Imi Spuneti Si Mie Un Dialog Cu Multe Interjecti Repede De 10 Randuri?
O Scurta Compunere In Care Sa Folosesti Ca Atribute Cuvintele Deschise ,livezii , De Nuci,de Ciresi,de Caisi,ale Soarelui,gustoase ,stralucitoare Si Hranitoare.