RO Study
👤
Minimaus2
Minimaus2
07-09-2017
Matematică
a fost răspuns
ajutor va rog frumos
DAU COROANA
Răspuns :
Andra1723
Andra1723
07-09-2017
89+91=180
Modificam si scriem 90+90=180
73-25=48 r 0
Nu modificam nimic. Este corect asa cum este. Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Scrie În Casetă Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. Există O Pereche De Omonime În Secvenţa: a) Poate Doar Să Facă Baie În Cadă b) Un Antiacvatic Pent
34. Câte Numere Naturale De 5 Cifre Pot Fi Formate Cu Cifrele 1, 2, 3, 4, 5, Utilizându-se Fiecare Cifră O Singură Dată, Astfel Încât Prima Cifră A Numărului Să
C) Ce Fel De Linii Sunt Liniile Punctate Din Poligonul D?
Substantive Comune Pentru Eminescu Și Calea Moșilor
Mama Pregătește Zacuscă Din 36 Kg Legume. Pentru Fiecare Kg De Ceapă Folosește 3kg De Ardei Si 4 Kg De Vinete.Câte Kg De Legume Din Fiecare A Folosit?
Se Consideră Funcțiile F: R ->R, F(x)=x-3 Şig: RR, G(x)=-x+5. A) Reprezentaţi Grafic Funcţiile Date În Acelaşi Sistem De Axe Ortogonale XOy Şi Determinați Co
Cunoscând Indicii, Stabiliți Valenţele: A) FeCO3 B) CO2 C) K3PO4 D) P2O5 E) CO F) Al(OH)3, G) Li2SO4 H) Na₂S I)H2O J)K2CO3Cu Explicatii Va Rog.
14. Complète Par Numéro Ou Nombre: Quel Est Ton ... De Téléphone? Quel Est Le ... Des Filles De Ta Classe ? Quel Est Le ... De Cette Page?
3. Ce Parte De Vorbire Determină Numeralele? ❖ Pe Fiecare Masă Erau Patru Caiete. *Trei Greieri Cântau Pe Un Câmp Înflorit. Am Văzut Doi Care Se Certau.
Ma Simt Cam Nasol In Ultimul Timp,as Vrea Că Cineva Să Mă Facă Să Râd Dau 100 De Coroane))